Alzaytrun islamilainen sisäoppilaitos sijaitsee Cirebonissa Indonesiassa. Se on yksi Aasian suurimmista islamilaisista kouluista. Se sijaitsee 1200 hehtaarin maa-alueella. Koulussa on 11000 oppilaasta, 800 tiedekuntaa ja 2500 opettajaa.

Koulun alueella olevassa moskeijassa on tilaa 150 000 ihmiselle. Rakennus on seitsemänkerroksinen.

Marraskuussa 2005 ryhmä gideonita tuli koululle jakamaan Uusia testamentteja, jotta opiskelijat voisivat oppia evankeliumeista. Herra avasi tien, kun yksi johtajista, Saifuddin Ibrahim, antoi jakeluluvan kouluosastoonsa, jossa jaettiin 1400 Uutta testamenttia opiskelijoille ja kirjastoon.

Ennen poistumista koulusta gideon tiimin jäseniä pyydettiin rukoilemaan hänen puolestaan. Kuukautta myöhemmin Saifuddin soitti eräälle gideonille ja kertoi haluavansa kääntyä kristityksi. Puhelun vastaanottanut gideon pelkäsi, että tämä oli ansa.

Saifuddin kertoi saaneensa Uuden testamentin gideonilta 30 vuotta aikaisemmin, kun hän oli 12-vuotias.  Siihen aikaan nuorena muslimi opiskelijana hän luki Testamenttia, mutta hänen äitinsä otti Kirjan ja sanoi hänelle: ”Sinä et saa lukea tällaista kirjaa!” Hän kysyi äidiltään: ”Miksi en?” Äiti vastasi: ”Koska sinusta voisi tulla kristitty tätä kirjaa lukemalla.”

Saifuddin tapasi monta kertaa gideon tiimin jäseniä. Maaliskuun 7. Päivänä 2006 Saifuddin otti Jeesuksen vastaan henkilökohtaisena Vapahtajana ja hänet kastettiin. Kunnia Jumalalle! Nykyään hän saarnaa sunnuntaisin useissa seurakunnissa.

Saifuddin kirjoitti kirjan ”Kristinuskon ja islamin dialogi” tammikuussa 2015. Islamilainen johtaja sanoi, että 150 muslimia kääntyy kristityiksi joka kuukausi luettuaan tämän kirjan.

Pin It on Pinterest