Mohan on indonesialainen liikemies syntyään Intiasta. Hänen koko perheensä oli hartaita hinduja. Vuonna 1982 hän meni Ambon kaupunkiin Indonesian itä osassa liikematkalle. Hän tapasi siellä Santoson, kauppian, ja alkoi keskustella hänen kanssaan liikeasioist. Santoso kysyi Mohanilta hänen uskonnostaan. Mohn vastasi olevansa hindu. Santoso kertoi hänelle Jeesuksesta. Mohan vastusti tätä ja sanoi kristiuskon olevan vain 2000 vuotta, kun hinduismi on paljon vanhempi. Santoso kysyi sitten Mohanilta, mikä oli hänen Jumalansa nimi? Mohan hämmästyi kysymystä.

Huhtikuussa 1982 Mohan lensi Makassariin, toiseen Indonesian kaupunkiin. Hän mjoittui Victoria hotelliin.

Kun hän tuli hotellihuoneeseen, hän oli ahdistunut ilman syytä. Hän löysi pöydän laatikosta Raamatun, jonka Gideonit olivat asettaneet.

Hän istuutui sängylle ja alkoi selata Raamattua. Hän luki Gideon-järjestön esittelyn ja sitten käänsi pelstuksen osaan, jossa oli viittaus Joh. 14:6. Hän avasi Raamatun viittauksen kohdalta ja luki: ” Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.”

Luettuaan tämän jakeen ahdistus, joka oli häntä vaivannut, oli poissa. Hän istui lattialla sängyn vieressä. Hän itki tajutessaan, että Jeesus on hänen Herra ja Vapahtaja!

Varhain seuraavana aamuna hän meni vastaanottoaulaan ja soitti Santosolle. ”Hei veli Santoso, minun Jumalani nimi on Jeesus…Jeesus…Jeesus!

Kahden viikon kuluessa hänestä tuli Gideon-järjestön jäsen.

Kun hän pelastui, hän alueellaan oli vain 6 intialaista kristittyä. Hänen perheensä, jossa on noin 30 jäsentä, ovat tulleet kristityiksi. Yksi hänen pojistaan, Jani nimeltään, on opiskellut pastoriksi. Tänään hänen alueellaan on kaksi intialaista seurakuntaa ja yli 300 kristittyä. Kiitos Jumalalle!

Jatkakaa rukousta Indonesian puolesta.

Todistuksen kertoi Totok Kristiando

Pin It on Pinterest