Ensimmäinen suurjakelu Meksikossa järjestettiin 1978. Tällöin seitsemän päivän aikana jaettiin 45 650 Uutta testamenttia. Syksyllä 2016 järjestetyssä jakelussa melkein 40 vuotta myöhemmin jaettiin yli 75 000 Uutta testamenttia ensimmäisen päivän aikana.

Yli 200 gideonia ja gideonsisarta 25 paikallisesta veljespiiristä osallistuivat suurjakeluun. Suurjakelussa on monia haasteita kuljetusten kanssa, jakeluiden sopimisessa koulujen kanssa jne. Tällä kertaa haasteita oli vähän kiitos monien rukousten.

Jumalan sanan jakamista opiskelijoille

Vanhemmat toivat lukioikäisiä oppilaita kampukselle ja hymyilivät gideoneille. Yksi vanhempi sanoi englanniksi, ”tämä on hyvä, onnittelut!” Yläasteella eräs vanhemmista kiinnostui siitä, mitä gideonit tekivät, että hän halusi liittyä toimintaan mukaan.

Gideoneilla oli kova työ jakaa testamentteja jatkuvassa opiskelijoiden virrassa. David Eslinger Tulsasta sanoi: ”olette kuulleet kuinka paljon gideonit jakavat Jumalan sanaa – noin kaksi testamenttia viikossa. Niin me teimme opiskelijoiden ruuhkassa, kun he tulivat kouluun tai lähtivät sieltä.”  Huomattiin, jos ensimmäiset opiskelijat eivät ottaneet Uutta testamenttia, seuraavatkaan eivät ottaneet. Jos joku otti lahjan vastaan, myös seuraavatkin ottivat.

Yksi lukiolaisista, joka sai Uuden testamentin, oli Omar. Saatuaan sen, hän yritti polttaa sen. Hän ei onnistunut saamaan sitä palamaan.Silloin hän tunsi muutoksen sydämessään. Hän toi Uuden testamentin takaisin gideoneille ja sanoi: ”Minun ei olisi pitänyt tehdä tuota.” Gideonit keskustelivat Omarin kanssa ja lukivat hänelle Uudesta testamentista, ja evankeliumi poltti hänen sydämessään. Omar otti Jeesuksen vastaan Vapahtajana. Hänen ystävänsä katsoivat kauempana ja he tulivat gideonien luokse Omarin lähdettyä. He kysyivät gideoneilta, mitä tapahtui. Tästä gideonit saivat mahdollisuuden jakaa hyvää uutista Jeesuksesta myös heidän kanssaan. Kaikki neljä ystävää rukoilivat Jeesusta elämänsä Vapahtajaksi.

Gideonsisaret jakavat Sanaa

Gideonsisaret, jotka ovat gideonien puolisoita, jakoivat innokkaasti Uusia testamentteja. Grace Rivera johti gideonsisarten tiimiä. ”Rakasta, mitä gideonsisaret saavat tehdä joka päivä,” hän sanoi.  Gideonsisarten tiimi jakoi yli 7000 Uutta testamenttia La Razan sairaalan henkilökunnalle ensimmäisen päivän aikana. Meksikossa gideonsisaret ovat rohkeita todistamaan Jeesuksesta henkilökohtaisesti aina tilaisuuden avautuessa.

Nuoret saavat Sanaa

Koko Meksiko Cityn kaupunkialueella asuu 22 miljoonaa ihmistä. Ensimmäisellä viikolla jaettiin hieman yli 300 000 tässä kaupungissa.

Toinen viikko jaettiin San Luis Potosi kaupungissa neljän tunnin matkan päässä pohjoiseen Meksiko Citystä. Asukkaita on noin miljoona. Suurjakelu oli ensimmäistä kertaa tässä kaupungissa. Kaupungissa on vain yksi veljespiiri. Gideoneita ja gideonsisaria tuli ympäröivistä veljespiireistä mukaan auttamaan ja yhdessä saavutettiin yli kaksinkertaisesti tavoite 50 000 Uutta testamenttia.

Rukoillaan, että useat ihmiset muuttuvat Meksikon kansainvälisessä suurjakelussa jaettujen Uusien testamenttien avulla.

Pin It on Pinterest